Trial

El Palau Sant Jordi dona ales a Toni Bou, que conquereix el seu 30è títol mundial

El pilot de Piera torna a triomfar a Barcelona i encadena el 15è títol en pista coberta

Toni Bou (35 anys, Montesa) ha conquerit aquesta tarda al Palau Sant Jordi el seu 30è títol mundial de trial, el 15è consecutiu indoor. El de Piera ha celebrat el títol amb una victòria implacable en la 44a edició del trial Ciutat de Barcelona. El català ja havia guanyat la primera prova d’aquest campionat escurçat, a Andorra. S’ha viscut una final inèdita contra el jove gallec Gabriel Marcelli (21 anys, Montesa), la gran revelació del dia.

Adam Raga (TRRS), que aspirava a desbancar el gran campió, ha quedat fora de la final i s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc al davant del basc Jaime Busto (Vertigo), que ha començat el trial dominant però que ha acabat sucumbint, com tots els altres, davant el poder de Bou. El campió ha volgut acabar el trial desafiant la segona zona, la més complicada, i davant la joia dels seus seguidors l’ha acabat superant. Al fons del Palau s’ha mostrat una gran pancarta amb el número 30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)