Ral·lis

El ral·li Lloret de Mar serà punt de partida de la temporada 2022 i vol arribar als 150 equips

La temporada 2022 de ral·lis es posarà en marxa el 4 i5 de febrer amb la novena edició del ral·li Lloret de Mar, una prova que aprofita aquesta situació en el calendari per continuar captant l’atenció d’equips de fora de Catalunya i de l’Estat espanyol, a banda dels especialistes catalans. En aquest sentit, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, creu que estan en condicions d’esperar “una participació de més de 150 equips, amb representació de diferents països. Lloret de Mar és una destinació molt arrelada al motor, i més concretament als ral·lis. Encara amb les dificultats causades per la pandèmia, no hem deixat de programar en cap moment esdeveniments que generen gran expectació”.

La prova, recuperada fa tres edicions per V-Line Org., preveu dues passades pels trams des Àngels, Santa Pellaia i Canyet (divendres 4 de febrer) i Tossa-Sant Grau, Cladells i Osor (dissabte 5). En total, 12 trams i 148,86 km cronometrats. Són les mateixes especials d’aquest 2020 però ordenades de manera diferent per millorar la logística i la seguretat. L’altra modificació rellevant és que el parc d’assistència passa a situar-se just a davant de la base del ral·li, ubicada a l’Hotel Eenia Olympic Palace. El parc tancat i el podi es mantenen al Passeig Marítim.

“L’any passat va ser un èxit rotund i això és el que ens fa continuar treballant amb molta il·lusió”, explica Francesc Gutiérrez, l’organitzador de la prova. “Un dels objectius que teníem era el d’atreure gent nova i a poc a poc s’ha anat aconseguint. Aquesta és probablement una de les millors eines de màrqueting que hi ha, és a dir, no sols el boca-orella funciona, sinó que la prova en si mateixa és cridanera, i això, a més de permetre que el ral·li creixi, fa que Lloret de Mar pugui rebre gent nova, que ve a gaudir de tots els beneficis que ofereix. Vull donar les gràcies a l’Ajuntament de Lloret, per acollir-nos en el municipi, a la Diputació de Girona, i, especialment, als nostres patrocinadors, Michelin Motorsport, Evenia Hotels i Sieline, per fer possible el ral·li” afegeix el pilot i promotor gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)