Dakar

Price venç la desena etapa de motos i Van Beveren és el nou líder

Toby Price (KTM) ha estat el vencedor en motos de l’antepenúltima etapa del Dakar entre Wadi Ad Dawasir i Bisha amb una especial de 375 quilòmetres i un tram d’enllaç de 384 quilòmetres, una de les més ràpides de la present edició. L’australià de 34 anys, campió el 2016 i el 2019, ha fet un temps de 3h05:32 i ha entrat per davant de l’argentí Luciano Benavides (Husqvarna), segon a 2:09, i del castellonenc Joan Barreda (Honda), tercer inicialment a 3:21, però que ha estat penalitzat amb 4 minuts i tanca la jornada cinquè en la general a 10:47 del nou líder, el francès Adrien van Beveren (Yamaha). El gal té un marge 5:59 respecte del britànic Sam Sunderland (Gas Gas), que avui tampoc ha estat fi i ha cedit 11:18. El tercer en la general és el xilè Pablo Quintanilla (Honda) a 6:15.

L’austríac Matthias Walkner (KTM), que ha iniciat l’etapa al capdamunt de la general, ha tingut problemes i ha hipotecat part de les seves possibilitats d’aconseguir el títol perdent 15:55 respecte de Price. Ara és quart a 8:24 del líder. Les ganivetades han prosseguit amb el quart canvi de líder en quatre dies, el dia de la retirada de l’argenti Kevin Benavides (KTM). El campió del 2021, que era cinquè en la general a 10:22 del primer abans de l’inici de l’etapa, s’ha retirat per problemes mecànics en el quilòmetre 134. El millor català ha estat el canetenc Joan Pedrero (Rieju), que ha entrat a 14:45 de Price.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)