Dakar

Segona victòria de Carlos Sainz i el català Lucas Cruz en aquesta edició

Al-Attiyah manté més de mitja hora d’avantatge en cotxes i demà pot guanyar el seu quart títol

Carlos Sainz i el copilot barceloní Lucas Cruz (Audi) han guanyat la seva segona etapa d’aquesta edició del Dakar després d’anar per davant des del quilòmetre 126 dels 346 que formaven l’especial amb sortida i arribada a Bisha. El madrileny i el català han sortit en la segona posició i han començat a agafar avantatge als seus rivals. La segona posició de l’etapa ha sigut per Sebastién Loeb (BRX) que ha arribat a 2:21, però ha estat sancionat amb cinc minuts per excés de velocitat i ha baixat a la vuitena posició. El copilot igualadí Armand Monleón i el pilot argentí Lucio Álvarez (Toyota) han heretat la segona plaça a 3:10, mentre que Nani Roma, de Folgueroles, i Àlex Haro, d’Òdena, (BRX) han sigut quarts a 4:10. El copilot de Vilablareix Dani Oliveras i el pilot argentí Orlando Terranova (BRX) han sigut novens a 7:53.

En la lluita per la general Sebastien Loeb havia retallat quatre minuts més al líder Nasser Al-Attiyah, però la sanció de cinc minuts els hi ha pres tots. El qatarià continua amb una clara avantatge en la general de més de mitja hora (33:19) i demà en la darrera etapa de 164 km d’especial pot aconseguit la seva quarta victòria en la general del Dakar. Dani Oliveras i Orlando Terranova mantenen la quarta posició en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)