MotoGP

Márquez es prova en un circuit i està content perquè no té problemes de visió

Ha fet una sessió d’entrenament amb la seva honda en el circuit de Portimão a Portugal

  • Marc Márquez a Portimão REPSOL HONDA.
  • VÍDEO: Marc Márquez

Marc Márquez ha tornat a pilotar la seva Honda en un circuit de velocitat per continuar avaluant com va els seus problemes de visió, la diplopia, Ha realitzat 65 voltes en el circuit de Portimão, a Portugal, i el vuit vegades campió mundial i el seu equips han quedat satisfets perquè no ha tingut problemes de visió. “Em sento molt feliç, primer per tornar a pujar a una moto a la pista i també perquè hem pogut confirmar les sensacions que vaig tenir fent motocròs” ha manifestat Marc Márquez en un comunicat del seu equip.

Des que va tenir els problemes de visió al final de la temporada passada Marc Márquez ha anat fent recuperació, i la setmana passada ja va tenir permís dels doctors per pujar a una moto i va fer motocròs. Ara ha tornat a una moto de velocitat. “És una gran sensació, una sensació d’alleujament perquè quan he pilotat no he tingut cap molèstia amb la visió. Com que feia temps que no em pujava a una moto, he notat que em falta una mica en alguns aspectes físics, però això és perquè no he pogut tenir una pretemporada habitual.”

Queden un parell de setmanes pel primer test de pretemporada que es farà men el circuit Internacional de Sepang a principis de febrer. El cerverí ho vol aprofitar per intensificar la seva condició física i entrenat més amb la moto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)