MotoGP

Márquez es posa a prova i la seva visió respon

Motor. Ha fet una sessió d’entrenament amb la seva Honda al circuit de Portimão, a Portugal, i ha quedat molt satisfet

Marc Márquez va tornar a pilotar la seva Honda diumenge en un circuit de velocitat, el de Portimão a Portugal, per continuar avaluant com van els seus progressos en la recuperació de la diplopia, els problemes de visió que va tenir al final de la temporada passada. Va realitzar 65 voltes en el circuit portuguès, i el vuit vegades campió mundial i el seu equips van quedar molt satisfets perquè no va tenir cap problema de visió. “Em sento molt feliç, primer per tornar a pujar a una moto a la pista i també perquè hem pogut confirmar les sensacions que vaig tenir fent motocròs”, va manifestar Marc Márquez en un comunicat de l’equip.

Des que va tenir els problemes amb la diplopia Marc Márquez ha anat fent recuperació i passant controls mèdics. La setmana passada va tenir permís dels doctors per pujar a una moto i va fer motocròs. Ara ha pujat a una moto de MotoGP. “És una gran sensació, una sensació d’alleujament perquè quan he pilotat no he tingut cap molèstia amb la visió. Com que feia temps que no pujava a una moto, he notat que em falta una mica en alguns aspectes físics, però això és perquè no he pogut tenir una pretemporada habitual.” Queden un parell de setmanes per al primer test de pretemporada, que es farà al circuit Internacional de Sepang a principis de febrer. El cerverí ho vol aprofitar per intensificar la seva condició física i entrenar-se més amb la moto.

EL PROTAGONISTA

És una gran sensació d’alleujament perquè quan he pilotat no he tingut cap molèstia amb la visió
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)