MotoGP

Pas endavant de Marc Márquez i Viñales en el segon dia de test de MotoGP a Mandalika

El cerverí ha fet el segon millor temps i el rosinc el tercer, per darrera Luca Marini

La segona jornada de test de MotoGP que s’està disputant a Mandalika, Indonèsia, va transcórrer sense problemes i els equips van poder provar a fons les motos, van fer molts quilòmetres i van millorar els temps del primer dia. Marc Márquez (Honda) i Maverick Viñales (Aprilia) van fer un pas endavant respecte al primer dia i els seus registres els van situar segon i tercer respectivament.

El millor del penúltim dia d’entrenaments de pretemporada va ser l’italià Luca Marini (Ducati) que va fer un registre d’1:31.289, més d’un segon més ràpid del millor temps de la primera sessió. Marc Márquez es va situar a gairebé dues dècimes (0.192), i Maverick Viñales a una mica més de dues (0.227). Els dos pilots catalans van fer moltes més voltes que en la primera jornada ja que la pista estava en bones condicions.

El campió mundial el francès Fabio Quartararo (Yamaha) va fer el quart registre a més de dues dècimes i mitja (0.275) del millor temps. Po Espargaró (Honda), que va ser el més ràpid el primer dia, es va situar en la vuitena posició a més de tres dècimes (0.316). Àlex Rins (Suzuki) va fer el tretze millor temps a més de mig segon, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) que havia fet el segon registre el primer dia, va ser un dels que va fer menys voltes i només va fer el catorzè registre. Àlex Márquez (Honda) va acabar amb el setzè temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)