MotoGP

Viñales explica que necessitava un canvi perquè la seva trajectòria estava estancada

El pilot d’Aprilia comenta el final del curs passat i les seves sensacions en l’inici d’aquest

Maverick Viñales ha explicat el seu pas de Yamaha a Aprilia de la temporada passada i les bones sensacions que està tenint en la pretemporada d’aquesta campanya en una entrevista amb l’Agència EFE amb motiu de la presentació de la docusèrie “MotoGP Unlimited”. El rosinc afirma: “La meva trajectòria estava estancada, necessitava un canvi”, en referència a la temporada passada, en què va començar guanyant el GP de Qatar, va ser segon a Assen i va acabar separant el seu camí de Yamaha a l’agost. Va arribar a Aprilia, amb la que va disputar cinc grans premis i on aquest any vol créixer, tot i que avisa que serà un any d’adaptació.

El pilot ja ha provat la seva nova moto i explica de l’Aprilia: “Encara em falta una mica, tot i que les sensacions són molt bones. Sé que anem pel bon camí, però encara necessitem dues o tres dècimes. Tot funciona diferent. Encara m’hi he d’acostumar i continuar fent quilòmetres”. Pel que fa als seus objectiu d’aquesta temporada afirma: “Sincerament, de moment no em poso cap objectiu. És clar que si treballem bé i em sento còmode, els resultats arribaran. Estic content i tranquil perquè encara no em sento bé del tot i ja estem a prop”.

Maverick Viñales també ha comentat si passar de Yamaha a Aprilia ha sigut un pas enrere: “Al final, la meva trajectòria estava estancada, necessitava un canvi, i tenia moltes ganes d’un motor diferent i m’hi he trobat bé des del minut u. Sincerament, pot ser un pas enrere, perquè no és una moto que saps que estarà davant ara mateix, però crec que en un futur ho estarà. Serà un pas enrere per fer-ne deu cap endavant. Estic cent per cent segur”. També ha recordat la seva marxa de Yamaha i ha comentat: “Ho veig dur, dur de tragar. Com a pilot l’única cosa que busques és treure el teu màxim a cada cursa. I veure com hi ha alguna cosa que et frena, i et frena, cap de setmana sí i cap de setmana també, després en una cursa fas rècord del circuit, ets primer, després en la següent ets últim... És una bogeria. Tenia claríssim que necessitava un canvi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)