MotoGP

Es cancel·len els entrenaments del GP de l’Argentina de demà per problemes en el transport del material

Dissabte es faran dues sessions lliures i després les qualificacions

Els problemes logístics que afecten el transport del material dels equips del mundial de MotoGP ha obligat a cancel·lar els entrenaments de les tres categories del GP de l’Argentina previstos de demà i reprogramar els horaris per fer-los dissabte, abans de les qualificacions. Cinc vols de càrrega amb el material estaven inicialment previstos des de Lombok (Indonèsia), fins a Tucumán, a prop de Termas de Rio Hondo, a l’Argentina, la setmana següent del GP d’Indonèsia. A causa de dos problemes diferents que van afectar dos vols, la càrrega final arribarà demà divendres a l’Argentina.

Dissabte al matí es disputaran dues sessions d’entrenaments lliures i després es faran les qualificacions de les tres categories. Les sessions de warm up del diumenge al matí s’han ampliat, i cada cursa començarà a la mateixa hora que la prevista originalment.

Carmelo Ezpeleta, CEO del Dorna Sports, l’organitzador del mundial, ha explicat que es va espatllar un avió a Mombasa (Kenya) i un altre que ja estava a l’Argentina va tornar a recollir la seva càrrega, però també es va espatllar. Carmelo Ezpeleta ha dit: “necessitem uns avions especials per la nostre mercaderia i només hi ha la solució de reparar els aparells”. El CEO de Dorna Sports ha dit que no utilitzen companyies russes de transport de mercaderies per l’invasió d’Ucraïna, el 20 per cent de l’oferta, i no n’hi ha tants de disponibles.

sb.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)