MotoGP

Aleix Espargaró (Aprilia) celebra el primer triomf en el seu Gran Premi 200

Aleix Espargaró (Aprilia) s’ha doctorat avui a Termas de Río Hondo als 32 anys i després de moltes hores de feina, suor i llàgrimes a la motxilla que s’han transformat en una alegria descomunal i una emoció indescriptible, accentuada perquè situa Aprilia al capdamunt amb el primer triomf de la firma. El pilot de Granollers ha arrodonit una cursa sublim i ha sumat, tot just en el seu Gran Premi 200 en la categoria reina, el primer triomf de la seva carrera en Moto GP i en la resta de categories del mundial guanyant una dura batalla amb el madrileny Jorge Martín (Ducati), que li ha donat un bon maldecap. El català, a més, se situa líder del mundial rellançant també a la firma italiana en una cursa històrica per al motociclisme català en què Àlex Rins (Suzuki) ha quedat tercer rere Martín. El rosinc Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat setè i també surt reforçat de l’Argentina.

Martín, de fet, ha sortit com un coet i li ha pispat la primera posició al poleman Espargaró, que s’ha situat segon, vigilant de ben a prop al líder. Pol Espargaró (Honda), que també ha fet una sortida enrevessada i arriscada però efectiva canviant la trajectòria per obrir-se pas, ha contribuït a l’èxit familiar col·locant-se tercer, tot i que Aleix Rins (Suzuki) l’ha avançat. Tres catalans en les quatre primeres posicions, oli en un llum, amb Maverick Viñales (Aprilia) sisè rere Joan Mir (Suzuki) a l’equador del Gran Premi. Malauradament, goig sense alegria, Pol Espargaró ha anat per terra en la quinzena volta.

Aleix Espargaró ha superat Martín en la recta de la divuitena volta, però s’ha passat de frenada en el revolt següent i el madrileny s’ha refet. Ha vist, però, que el tenia a l’abast i hi ha tornat en la 21a de les 25 voltes previstes. Aquest cop no ha fallat i ha segellat la gran victòria. L’emoció s’ha desbordat en l’arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)