Més motor

Àlex Palou és tercer a Long Beach i també ocupa el tercer lloc en la general de l’IndyCar

Àlex Palou (Chip Ganassi / Honda) ha finalitzat en la tercera posició de la cursa de Long Beach, i també ocupa la tercera plaça en la classificació general de l’IndyCar quan s’han disputat tres curses. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha sortit des de la tercera posició en la graella i sempre ha estat en les primeres posicions, liderant la cursa en 22 voltes de les 85 previstes.

La victòria ha sigut pel nord-americà Josef Newgarden (Team Penske) que ha aprofitat l’accident contra el mur del circuit urbà californià de Colton Herta per situar-se primer. La segona plaça ha estat pel francès Romain Grosjean (Andretti Autosport) que ha superat al català a 17 voltes del final.

Josef Newgarden, campió de la IndyCar els anys 2017 i 2019, ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva de la temporada i ocupa la primera posició de la general amb 118 punts, cinc més que el neozelandès Scott McLaughlin. Àlex Palou, l’actual campió, manté la tercera posició amb 103 punts. La propera cursa serà l’1 de maig a Alabama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)