MotoGP

Ogura aconsegueix la seva primera posició preferent en Moto2 en el circuit de Jerez

El japonès Ai Ogura (Honda) ha aconseguit la seva primera posició preferent en Moto2 al fer el millor temps en la qualificació del GP d’Espanya que es disputa a Jerez. El japonès ha fet un temps d’1:41.289 i ha superat per deu mil·lèsimes l’italià Tony Arbolino (Kalex). El líder del mundial, l’italià Ceslestino Vietti (Kalex), sortirà des de la sisena posició.

Albert Arenas (Kalex) ha ocupat finalment la dotzena posició en la graella de sortida (1:42.072). El gironí ha superat la Q1, però en la Q2 ha tingut problemes i l’hi han cancel·lat varies voltes per superar els límits de la pista. El seu millor temps ha sigut en l’última volta. Jeremy Alcoba (Kalex) s’ha quedat en la Q1 i ocuparà el 23è lloc en la sortida.

La copa del món de MotoE s’ha estrenat en el circuit de Jerez i la primera victòria ha sigut pel brasiler Eric Granado. Jordi Torres, que defensa el títol, ha acabat cinquè i el debutant Marc Alcoba novè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)