MotoGP

Bagnaia torna a guanyar en MotoGP i Aleix Espargaró es tercer a Jerez

Marc Márquez acaba quart en el GP d’Espanya, el seu millor resultat de l’any

Francesco Bagnaia ha tornat al més alt del podi i ha guanyat la seva primera cursa de MotoGP d’aquesta temporada en el GP d’Espanya que s’ha disputat en el circuit de Jerez. L’italià de Ducati ha sortit des de la pole i en tot moment ha anat per davant de Fabio Quartararo (Yamaha) amb el que s’ha escapat des de l’inici. El francès no ha tingut opcions de superar-lo i amb el segon lloc ha consolidat el lideratge en la general del mundial.

La lluita per la tercera posició del podi ha sigut molt intensa i al final l’ha aconseguit Aleix Espargaró (Aprilia), amb un doble avançament a cinc voltes del final sobre Marc Márquez (Honda) i Jack Miller (Ducati). El cerverí anava tercer, ha estat a punt de caure i ha sigut superat pels seus dos rivals. Marc Márquez s’ha recuperat i en l’última volta ha superat l’australià i amb la quarta posició ha aconseguit el seu millor resultat de la temporada.

Àlex Rins (Suzuki) no ha tingut el seu dia ha fet una mala sortida, ha acabat en la 19a posició i ha perdut el segon lloc de la general que ara ocupa Aleix Espargaró, que ha fet dues terceres posicions en les dues últimes curses.

En la segona cursa de MotoE del cap de setmana el brasiler Eric Granado ha aconseguit la segona victòria. Jordi Torres ha acabat setè i Marc Alcoba ha caigut en la primera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)