MotoGP

Pol Espargaró lidera un primer entrenament ajustat amb set pilots en dues dècimes

Rins fa el segon temps i Aleix Espargaró el cinquè en el GP de França en el circuit de Le Mans

Pol Espargaró (Honda) ha liderat els primers entrenaments lliures de MotoGP del GP de França que han sigut molt ajustats i en el que set pilots estan en només dues dècimes. El granollerí ha marcat 1:31.771 i ha superat per 0.109 Àlex Rins (Suzuki) que ha marcat el segon registre. El cinquè millor temps l’ha fet Aleix Espargaró (Aprilia) a 0.162. El setè classificat, l’australià Jack Miller (Ducati) ha acabat a 0.190 de Pol Espargaró. Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat amb el vuitè registre i Marc Márquez (Honda) amb el tretzè.

El tailandès Somkiat Chantra (Kalex) ha fet el rècord absolut del circuit de Le Mans en Moto2 amb 1:36.108 i només s’hi ha apropat el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) que ha acabat a una dècima i mitja, mentre que la resta han estat a mig segon. Albert Arenas (Kalex) ha acabat amb el sisè temps (1:36.749), a 0.641) i Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el 22è registre.

El més ràpid en Moto3 ha sigut l’italià Dennis Foggia (Honda) amb 1:42.184, mentre que Xavier Artigas (CFMoto) només ha fet el setzè temps a gairebé un segon i mig. Gerard Riu (KTM) ha fet el 22è registre. El pilot de Casserres disputa el seu darrer gran premi, ja que en el següent David Muñoz, pilot al que substitueix, ja haurà complert els 16 anys i podrà competir.

En MotoE Jordi Torres ha marcat el segon millor temps en els primers entrenaments a només 36 mil·lèsimes del millor registre de l’italià Mattia Casadei (1:45.864).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)