Més motor

Palou acaba el divuitè en el GMR Indy GP d’Indianapolis i perd el lideratge de l’IndyCar

Surt de la pista en la sisena volta d’una prova marcada per la pluja i els accidents i baixa a la segona posició de la general

Àlex Palou ha finalitzat en la divuitena posició en el GMR Indy GP d’Indianapolis i ha perdut el lideratge de l’IndyCar, baixant a la segona posició. La cursa ha estat marcada per la pluja, els nombrosos accidents i les banderes grogues. El català, que sortia segon, ha perdut el control del seu monoplaça i ha anat a parar a la gespa, i quan ha pogut tornar a la pista ja estava en les darreres posicions amb una volta menys. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha continuat en cursa i ha finalitzat en la divuitena posició. La victòria ha sigut pel nord-americà Colton Herta (Andretti). A causa de la pluja i els accidents no s’han disputat les 85 voltes previstes i l’organització ha posat un cronometre de 20 minuts a partir de la volta 60 per finalitzar la cursa.

El nou lider de la general de l’IndyCar és l’australià Will Power, tercer de la prova, que suma 170 punts i en té catorze més que Àlex Palou que ara és segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)