MotoGP

Aleix Espargaró confirma el to al Circuit de Barcelona-Catalunya

Motociclisme. El pilot de Granollers lidera la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de Catalunya de MotoGP

Aleix Espargaró no afluixa. El pilot de Granollers ha estat el més ràpid en la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de Catalunya de MotoGP. Amb un registre d’1:39.402 sota la bandera de quadres de la segona sessió, Aleix ha avantatjat de tres dècimes el seu company d’Aprilia, Maverick Viñales, tots dos amb pneumàtics tous al darrere. Els segueixen les Ducati d’Enea Bastianini, Pecco Bagnaia i Jorge Martín.

La primera sessió l’ha liderat Àlex Rins, però el de Suzuki ha estat l’únic que no ha millorat el registre en la segona sessió i ha tancat la combinada en el vuitè lloc, al davant del líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha).

Fora dels deu primers i, per tant, del pas directe a la Q2, s’han classificat les Honda de Pol Espargaró, onzè i Àlex Márquez, divuitè. El substitut de Marc Márquez, el provador d’Honda Stefan Bradl, ha caigut i ha acabat 23è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)