Trial

Segon lloc per començar

Trial. Toni Bou és superat pel basc Jaime Busto en la primera prova del mundial que es disputa a l’Hospitalet de l’Infant. Miquel Gelabert ocupa la tercera posició i el seu germà Aniol és quart

Toni Bou va començar el mundial de trial i la defensa del seu títol amb una segona posició en la primera prova que s’està disputant a l’Hospitalet de l’Infant. Ahir es va fer la primera i avui els 13 pilots que en aquesta temporada hi ha en la categoria TrialGP afrontaran la segona en la mateixa zona de la localitat tarragonina.

El pilot de l’equip Repsol Honda, sobre una Montesa, va finalitzar amb 35 punts i va ser superat pel basc Jaime Busto (Vertigo), que en va sumar 29 en les dues voltes. El pierenc anava quart després de la primera volta de 12 zones i va remuntar en la segona, però Jaime Busto encara li va treure més diferència. El basc va sumar 24 punts en les primeres 12 zones i només 5 en la segona volta, i Toni Bou en va fer 25 i 10, respectivament.

La tercera posició del podi, la va aconseguir el gironí Miquel Gelabert (Gas Gas) amb 45 punts, després de ser el millor en la primera volta i no poder estar al nivell de Busto i Bou en la segona. El seu germà petit, Aniol Gelabert (Beta), va acabar en una gran quarta plaça amb els mateixos punts, 51, que Adam Raga (TRRS). Jeroni Fajardo (Sherco) va acabar setè amb 62 punts.

TrialGP
1r. J. Busto (Vertigo) 29 punts
2n. T. Bou (Montesa) 35 punts
3r. M. Gelabert (Gas Gas) 45 punts
4t. A. Gelabert (Beta) 51 punts
5è. A. Raga (TRRS) 51 punts
6è. G. Marcelli (Montesa) 60 punts
7è. J. Fajardo (Sherco) 62 punts
8è. J. Casales (Scorpa) 63 punts
9è. B. Bincaz (Gas Gas) 64 punts
10è. M. Grattarola (Beta) 71 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)