MotoGP

Bagnaia fa la seva tercera ‘pole’ de l’any

Motor. Supera Quartararo mentre que Aleix Espargaró sortirà quart en MotoGP en el GP d’Alemanya. En Moto2 Arenas marca el segon millor temps

Francesco Bagnaia va aconseguir la posició preferent en el GP d’Alemanya al superar per només 76 mil·lèsimes el líder del mundial Fabio Quartararo. L’italià va fer la seva tercera pole de l’any amb un registre d’1:19.931, mentre que el francès, líder del mundial, va acabar amb 1:20.007. Aleix Espargaró estarà en la segona línia, en la quarta plaça, després de quedar a menys de dues dècimes (0.189) del millor temps. El seu company d’equip Maverick Viñales va ser desè a cinc dècimes del primer.

Pol Espargaró va disputat la Q1 i per només quatre mil·lèsimes no va passar a la Q2 i sortirà tretzè. Àlex Márquez ho farà des de la setzena posició. Àlex Rins va decidir no disputar la qualificació ni la cursa pel dolor que té a la mà esquerra, a causa de la petita fractura que es va fer en la caiguda en el GP de Catalunya. Després de la tercera sessió d’entrenaments lliures va decidir parar pel dolor.

Albert Arenas va fer la seva millor qualificació de sempre en Moto2 i sortirà des de la segona posició. El gironí mai havia sortit des de la primera línia d’una graella en els dos anys que està en aquesta segona categoria. Només el va superar en la qualificació l’anglès Sam Lowes (Kalex), que va fer un registre d’1:23.493, amb què va aconseguir la seva primera posició preferent de l’any i la divuitena de la seva carrera. Albert Arenas es va quedar a menys de tres dècimes amb un temps d’1:23.765.

En Moto3 Izan Guevara i la seva Gas Gas van aconseguir la seva tercera posició preferent de l’any. El mallorquí va fer un gran temps d’1:25.869, que és un nou rècord del circuit en la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)