MotoGP

Victòria en solitari d’Izan Guevara (Gas Gas) en Moto3 en el GP d’Alemanya

S’ha escapat en les primeres voltes i ha sumat el seu tercer triomf de l’any, el segon seguit

Izan Guevara i la seva Gas Gas havien demostrat en els entrenaments i en la qualificació que eren els millors, i en la cursa de Moto3 del GP d’Alemanya ho han tornat a fer. El mallorquí ha sortit des de la posició preferent i des de l’inici ha liderat la cursa. En les primeres voltes s’ha començat a distanciar dels seus rivals i ha marxat en solitari cap a la victòria, la tercera de l’any i segona consecutiva. Izan Guevara ha guanyar amb 4.8 segons d’avantatge respecte Dennis Foggia (honda), que ha estat en el segon lloc gairebé tot la prova. En el darrer revolt Sergio Garcia Dols, el líder del mundial, l’ha superat, però en la recta l’italià l’ha avançat i ha acabat segon. Xavier Artigas (CFMoto) sortia des de la setzena posició, sempre ha estat en els llocs del punts i ha acabnat en la tretzena plaça.

Izan Guevara s’ha apropat al seu company d’equip en la general del mundial i ara està a set punts de Sergio Garcia Dols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)