Fórmula 1

Primera victòria de Sainz

Fórmula 1. S’imposa en una cursa espectacular i amb molta lluita en el GP de la Gran Bretanya. En la primera sortida hi ha un impressionant accident de Zhou, que no es fa mal

La primera victòria de Carlos Sainz va arribar al mític circuit de Silverstone en el GP de la Gran Bretanya, i en una cursa espectacular, amb molta lluita i canvis de posicions entre els primers. El madrileny i el seu Ferrari van sortir des de posició preferent, però el triomf es va consolidar a tretze voltes del final, quan un cotxe de seguretat li va permetre canviar els pneumàtics i atacar i superar el seu company d’equip Charles Leclerc, que anava primer i que, en no canviar els pneumàtics, va perdre posicions i va acabar quart. Amb el safety car a pista, Sergio Pérez (Red Bull) i Lewis Hamilton (Mercedes) també van posar pneumàtics nous, i després de mantenir una gran lluita amb el monegasc i entre ells, van acabar segon i tercer respectivament.

Fernando Alonso (Alpine) va fer una cursa molt sòlida i va acabar en una bona cinquena plaça, mentre que el campió mundial Max Verstappen va tenir problemes amb el Red Bull quan anava primer en la volta dotze, va perdre llocs i va acabar molt lluny dels primers i en la setena plaça.

La cursa es va iniciar amb una bandera vermella per un greu accident abans del primer revolt. Es van tocar diversos pilots i l’Alfa Romeo de Guanyu Zhou va acabar cap per avall, va xocar contra les proteccions, les va saltar i va impactar contra la reixa de protecció dels espectadors. El pilot xinès va ser portat ràpidament al centre mèdic, i també Alexander Albon, un altre dels implicats. L’organització del mundial va informar que tots dos pilots estan bé i sense lesions greus.

GP de la Gran Bretanya
1r. C. Sainz (Ferrari) 1h21:20.440
2n. S. Pérez (Red Bull) a 3.779
3r. L. Hamilton (Mercedes) a 6.225
4t. C. Leclerc (Ferrari) a 8.546
5è. F. Alonso (Alpine) a 9.571
6è. L. Norris (McLaren) a 11.943
7è. M. Verstappen (Red Bull) a 18.777
8è. M. Schumacher (Haas) a 18.995
9è. S. Vettel (Aston Martin) a 22.356
10è. K. Magnussen (Haas) a 24.590
Mundial pilots
1r. M. Verstappen (Red Bull) 181 pts
2n. S. Pérez (Red Bull) 147 pts
3r. C. Leclerc (Ferrari) 138 pts
4t. C. Sainz (Ferrari) 127 pts
5è. G. Russell (Mercedes) 111 pts
6è. L. Hamilton (Mercedez) 93 pts
7è. L. Morris (McLaren) 58 pts
8è. V. Bottas (Alfa Romeo) 46 pts
9è. E. Ocon (Alpine) 39 pts
10è. F. Alonso(Alpine) 28 pts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)