MotoGP

Accident de Pecco Bagnaia, que triplicava la taxa d’alcoholèmia, a Eivissa

L’italià Pecco Bagnaia ha patit un accident de trànsit aquesta passada matinada a Eivissa, després del qual ha donat un resultat de 0,83 mg/l en el test d’alcoholèmia, el triple del que es permet (0,25). El pilot de Ducati, guanyador de la darrera cursa del mundial de Moto GP, s’enfronta a un judici ràpid per un delicte contra la seguretat viària i el jutge li pot retirar el permís de conduir.

El Citroën C-4 que conduïa Bagnaia ha sortit de la carretera a les tres de la matinada, a la carretera de ses Salines (EI-900), sense que ningú resultés ferit. La Policia Local de Sant Josep i la Guàrdia Civil, han acudit al lloc dels fets i li han fet el test d’alcoholèmia. El pilot de 25 anys explica que estava en una festa celebrant el seu triomf a Assen i que en agafar el cotxe les dues rodes del davant del cotxe han quedat atrapades en el voral d’una rotonda.

“Lamento molt el que ha passat, soc pràcticament abstemi i és un error que no hauria d’haver comès” diu Bagnaia, que demana perdó i assegura haver après la lliçó: “Mai et posis davant el volant si has begut alcohol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)