Fórmula 1

Verstappen (Red Bull), sense rival en la cursa esprint

Max Verstappen (Red Bull) s’ha imposat amb molta autoritat en la segona cursa esprint de la temporada, la del Gran Premi d’Àustria, i ocuparà demà el primer lloc de la graella de sortida al Red Bull Ring d’Spielberg. El neerlandès, que ja havia guanyat la primera cursa esprint de la temporada i que també va fer el millor temps en els entrenaments de qualificació d’ahir, no ha tingut rival durant les 24 voltes que s’han fet al circuit. El triomf dona vuit punts més al líder del mundial. Leclerc (Ferrari) en suma set, i el seu company Sainz, sis.

Amb Verstappen allunyat de la resta des del començament, la lluita més interessant ha estat entre els dos Ferrari en la primera part de la cursa. Charles Leclerc sortia segon i Carlos Sainz, tercer. Hi ha hagut diversos intents i el risc de prendre mal, en una guerra que afavoria encara més el líder del mundial. Sainz, però, ha desistit a partir de mitja cursa. Verstappen ha mantingut estable la diferència i no ha hagut de patir per assegurar el triomf.

Hi ha hagut lluita pel vuitè lloc, l’últim amb puntació, amb Hamilton (Mercedes) avançant Mick Shumacher (Haas) quan faltaven dues voltes. Fernando Alonso (Alpine), amb problemes elèctrics al monoplaça, ha quedat fora de la cursa i sortirà en el penúltim lloc –Bottas, per sanció, serà últim– demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)