MotoGP

Àlex Rins fitxa per LCR Honda Castrol per les dues properes temporades de MotoGP

L’equip LCR Honda Castrol i Àlex Rins han confirmat l’incorporació del pilot barceloní per les dues properes temporades de MotoGP. Àlex Rins, de 26 anys, es va quedar sense equip desprès de l’anunci de Suzuki que abandonava el mundial. El pilot barceloní ha manifestat: “Estic molt content de formar part de l’equip LCR Honda. Canviar d’equip i de moto és un repte, però estic disposat a donar el meu cent per cent i a posar en pràctica tot el que he après durant els meus anys a la categoria de MotoGP. La confiança de Lucio [Cecchinello] i d’Honda ha estat crucial perquè decidís acceptar aquest repte amb aquesta fàbrica. Vull agrair-los aquesta oportunitat”.

Àlex Rins va debutar en em mundial l’any 2012 en Moto3 amb una Honda i al 2017 va arribar a la categoria de MotoGP amb Suzuki, marca en la que ha pilotat sempre en la màxima categoria. Ha aconseguit quinze victòries, tres d’elles en MotoGP. Va acabar tercer del mundial l’any 2020.

Lucio Cecchinello, Team Manager del LCR ha explicat: “Estic encantat d’anunciar que Alex Rins serà el pilot del LCR Honda Castrol el 2023. Rins és un pilot experimentat, un pilot ràpid i que ha pujat al podi. Aquesta gran experiència, unida a la capacitat de Rins de donar els suggeriments necessaris als seus tècnics, segons he sentit, ens ajudarà segurament a millorar el nostre paquet de motos, amb l’objectiu de lluitar per més podis”. El barceloní ocuparà la plaça d’Àlex Márquez que fa unes setmanes va anunciar que marxa a l’equip Gresini i pilotarà una Ducati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)