MotoGP

Joan Mir torna a Honda

Motociclisme. El pilot balear, campió del món de Moto3 el 2017 i de MotoGP el 2020, company de Marc Márquez els dos pròxims anys

Joan Mir, que corre amb el Team Suzuki Ecstar, serà pilot d’Honda Racing Corporation (HRC) les dues pròximes temporades a MotoGP. El campió del món de MotoGP el 2020 formarà parella amb Marc Márquez i torna a la marca amb qui va guanyar el títol de Moto3 el 2017 abans de fer el salt a Moto2. El balear de 24 anys té dos mundials, 12 victòries i 33 podis en el seu palmarès i amb la decisió de Suzuki de deixar el mundial es quedava sense equip.

“Aprofitarem tota l’experiència acumulada durant aquests anys a MotoGP amb Suzuki per aportar el màxim al projecte i lluitar junts per tornar a ser campions del món”, va afirmar Mir, il·lusionat amb el fitxatge. “Ara toca continuar enfocats en la meva recuperació per tornar el més aviat possible als circuits i acabar bé la temporada amb el meu equip”, hi va afegir Mir, de baixa per una lesió al turmell dret que requeria 15 dies de repòs. Kazuki Watanabe és el seu substitut a San Marino en la pròxima cita del mundial.

Pol Espargaró, que acaba contracte a final d’any amb l’Honda oficial i marxa a Gas Gas, es va mostrar compromès: “Espero que Missano ens doni un impuls. Estic totalment concentrat a continuar donant-ho tot amb l’equip, treballem junts per trobar solucions”, va dir el que fou segon fa un any al circuit on es fa la cursa aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)