MotoGP

Miller lidera el domini de Ducati

Motor. L’australià fa la ‘pole’ en MotoGP en el GP de San Marino, mentre que Maverick Viñales sortirà quart i Aleix Espargaró, des de la novena posició. Albert Arenas és el segon més ràpid de Moto2, a només una dècima de Vietti

Jack Miller va fer la seva primera posició preferent en aquesta temporada en MotoGP i va liderar el domini de les Ducati en la qualificació del GP de San Marino, on van fer els quatre millors temps. L’australià va marcar un registre d’1:31.899 i va superar el seu company d’equip Francesco Bagnaia per només quinze mil·lèsimes. L’italià, però, sortirà des de la cinquena posició, ja que va ser sancionat amb tres places a la graella en els entrenaments de divendres. D’aquesta manera Maverick Viñales (Aprilia), que es va quedar a dues dècimes, passa a la quarta plaça. El líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha) ocuparà la vuitena posició, just al davant del seu principal rival, Aleix Espargaró (Aprilia), novè. La qualificació es va iniciar amb la pista mullada i a poc a poc es va anar eixugant i això va influir en alguns dels pilots.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) va fer una gran classificació i sortirà des de la segona posició de la graella. El gironí va ser el més ràpid durant molts minuts de la qualificació i en les últimes voltes va ser superat per Celestino Vietti. (Kalex). L’italià va fer un temps d’1:35.996, una dècima menys que Albert Arenas. És la tercera vegada que el gironí sortirà des de la segona posició. El turc Deniz Öncü (KTM) va ser el més ràpid en Moto3.

En MotoE el suís Dominique Aegerter va ser segon en la primera cursa i es va emportar el títol. Jordi Torres va acabar quart de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)