Fórmula 1

Verstappen suma la desena victòria de l’any a casa, davant els seus aficionats

Max Verstappen (Red Bull) ha aconseguit la seva desena victòria de la temporada, i ho ha fet a casa davant els seus aficionats, en el GP dels Països Baixos. El neerlandès ha sabut dominar des de l’inici, gestionar l’estratègia canviada de Mercedes a mitja cursa, i a dotze voltes del final superar Lewis Hamilton (Mercedes) en la represa de la cursa desprès d’un cotxe de seguretat. La segona posició ha estat per George Russell (Mercedes) mentre que Charles Leclerc (Ferrari) ha completat el podi.

Lewis Hamilton ocupava el primer lloc a dotze voltes del final, però ha estat superat per tres rivals i ha quedat fora del podi. No ha canviat pneumàtics amb el safety car hi ho ha pagat. Carlos Sainz (Ferrari) ha fet una cursa per oblidar, amb diversos incidents. En la seva primera aturada per canviar pneumàtics en la volta 15, la roda del darrera esquerra no estava preparada i el madrileny ha estat aturat més de deu segons del que és habitual esperant. En la darrera aturada en el pit lane s’ha tocat amb Fernando Alonso (Alpine) quan sortia de canviar pneumàtics i l’han sancionat amb cinc segons. Això ha fet que tot i creuar cinquè a la meta ha acabat vuitè. Fernando Alonso ha fet una bona cursa i des de la tretzena posició en que ha sortit ha acabat en la sisena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)