Fórmula 1

Verstappen iguala el seu rècord de victòries en una temporada, amb 10

Ha guanyat les darreres quatre curses i el pot superar diumenge en el GP d’Itàlia

Max Verstappen va igualar en el GP dels Països Baixos el seu rècord de victòries en una temporada de formula 1, amb 10. En aquesta campanya ho ha aconseguit en les primeres 15 curses, i encara queden set grans premis per disputar-se. En el campionat de l’any passat també va arribar a 10 triomfs, però els va aconseguir en les 22 curses que va tenir el campionat. La desena victòria va arribar en el GP d’Abu Dhabi que va tancar el mundial i en el que gràcies a aquest triomf el neerlandès va aconseguir el seu primer títol de campió del món.

Marx Verstappen també va aconseguir 10 victòries l’any 2014 en el campionat FIA de Fórmula 3, però es van disputar 33 curses al llarg de la competició i el neerlandès va acabar tercer.

En aquest darrer gran premi disputat a casa i davant dels seus aficionats Max Verstappen va aconseguir la quarta victòria de manera consecutiva. Fins ara n’havia sumat tres de seguides l’any passat en el GP de França, el GP d’Etiria i el GP d’Àustria, i en l’inici d’aquesta temporada, en els GP d’Emilia Romagna, el GP de Miami i el GP d’Espanya en el circuit Barcelona-Catalunya. Ara el neerlandès ha encadenat les victòries en el GP de França, el GP d’Hongria, el GP de Bèlgica i el GP dels Països.

La següent cursa serà aquest pròxim diumenge en el GP d’Itàlia en el circuit de Monza i Max Vertappen buscarà superar el seu rècord de 10 triomf i aconseguir l’11, i guanyar la cinquena cursa consecutiva.