MotoGP

Marc Márquez reapareixerà en el Gran Premi d’Aragó

El pilot cerverí no competeix des del 29 de maig en el GP d’Itàlia i després d’haver sotmès a una quarta intervenció a l’húmer dret

Marc Márquez tornarà a competir aquest cap de setmana en el GP d’Aragó, a Alcanyís (Baix Aragó) després de completar un fructífer test de dos dies a Misano (Itàlia) i continuar amb un intens entrenament al seu domicili, segons informa l’equip Repsol Honda. Des del passat 29 de maig en el Gran Premi d’Itàlia, el pilot cerverí ha estat absent de la competició, després de sotmetre’s a una quarta operació a principis de juny en el seu húmer dret després de la qual ha seguit les estrictes indicacions del seu equip mèdic per facilitar una completa recuperació.

Després de nombroses revisions, consultes i proves, tots els implicats estan satisfets amb la recuperació realitzada i el pilot de l’equip Repsol Honda donarà ara el següent pas en la seva rehabilitació: tornar a disputar un Gran Premi. L’objectiu per a aquest cap de setmana serà seguir millorant la seva forma física sobre la moto i avaluar el rendiment durant la intensitat d’un cap de setmana de Gran Premi i d’una cursa. El Circuit de MotorLand Aragó pot considerar-se un traçat “de casa” per a Márquez i l’afició local sempre li ha ajudat a millorar el seu rendiment en la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)