Trial

Bou no assumirà riscos a Itàlia

Motor. Avantatja de 36 punts Busto –40 en joc– i en fa prou amb una dotzena posició dissabte en el primer dia del GP d’Itàlia a Ponte di Legno per segellar el seu setzè mundial de trial a l’aire lliure

“Estic molt content de la temporada que hem fet, sempre molt complets, amb la regularitat al davant. Anem a Itàlia a intentar rematar la feina, molt concentrats en la cursa i amb ganes d’aconseguir ja el títol. Intentarem sortir a competir com sempre, tenint en compte que un greu error ho podria fer malbé tot, i intentarem que no passi, sense prendre riscos innecessaris. Sumarem els punts que ens donin el mundial”, assegura Toni Bou (Montesa), que dissabte a Ponte di Legno en el GP d’Itàlia –dues proves, la segona diumenge– ho té tot de cara per guanyar el seu setzè mundial a aire lliure, el 32è del seu palmarès si sumem els de la modalitat indoor, té 36 punts de marge sobre el basc Jaime Busto (Vertigo) i n’hi ha 40 en joc. El de Piera ha completat un altre cop un any magnífic, amb sis victòries –les quatre darreres de manera consecutiva–i vuit podis en les vuit curses disputades de les deu del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)