MotoGP

Marc Márquez reapareix amb nota a Motorland

Motor. El cerverí signa el vuitè lloc en els entrenaments lliures (1:47.761), a només 3 dècimes i mig del millor registre, del madrileny Jorge Martín

El cerverí Marc Márquez (Repsol Honda) va completar els entrenaments lliures del Gran Premi d’Aragó en vuitè lloc (1:47.761), a 3 dècimes i mig del més ràpid, el madrileny Jorge Martín (Ducati Desmosedici GP22, 1:47.402). Un bon punt de partida en la seva reaparició des del Gran Premi d’Itàlia (29 de maig) i tres mesos després d’haver passat per la sala d’operacions per quarta vegada, per resoldre la lesió de l’húmer dret. Tot i les bones sensacions, especialment a la tarda, Márquez no canvia el seu discurs dels últims dies amb la mirada posada en el 2023: “Les possibilitats continuen sent les mateixes, fer el podi és lluny. Hi ha molts pilots que van molt ràpid i per a mi l’objectiu seria acabar en bona forma i no quedar gaire lluny dels cinc primers. Ara és el moment d’estar on ens demani la moto i el cos. Si mires els ritmes podria acabar vuitè, però és una incògnita com aguantaré les 23 voltes.”

Pel que fa als pilots que lluiten pel mundial, el líder, el francès Fabio Quartararo (Yamaha), va ser el més ràpid i es va col·locar en segon lloc amb un registre d’1:47.476. L’italià Francesco Bagnaia (Ducati) es va classificar en cinquè lloc (1:47.639), mentre que el granollerí Aleix Espargaró (Aprilia), que havia estat el més veloç en la sessió matinal, no va poder passar de la tretzena posició (1:47.951) després d’haver patit dues caigudes, una en cada tanda, sense conseqüències. En tot cas, la igualtat és màxima i només 8 dècimes separen els setze primers classificats. Sí que van acabar entre els deu primers Àlex Rins (Suzuki), sisè amb 1:47.665, i Maverick Viñales (Aprilia), setè amb 1:47.678.

En Moto3, l’italià Dennis Foggia (Honda) va signar el millor registre (1:58.507), mentre que Xavier Artigas (CF Moto) va ocupar el setè lloc (1:59.105).

Fernández, amb Gas Gas a MotoGP

El mallorquí Augusto Fernández, líder de Moto2, va confirmar que el curs vinent farà el salt a MotoGP amb la nova escuderia de la marca gironina Gas Gas, al costat de Pol Espargaró. En la sessió lliure va ocupar el segon lloc (1:52.952), rere Arón Canet (1:52.852). El gironí Albert Arenas (Kalex) es va classificar setè (1:53.315) i el tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) no va poder passar del 27è lloc (1:54.999).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)