Superbikes

Bautista domina completament i fa el tres de tres en el GP de Catalunya

Vierge acaba en la sisena plaça en la tercera cursa, el millor resultat del cap de setmana

Álvaro Bautista (Ducati) ha estat el dominador absolut del GP de Catalunya de superbike que s’ha disputat en el Circuit Barcelona-Catalunya i ha guanyat les tres curses del cap de setmana. En la tercera, la segona llarga, també s’ha situat primer en la sortida i s’ha escapat dels seus rivals des de la primera volta. Ha anat incrementant la seva avantatge i ha creuat la línia de meta amb més de vuit segons de marge. El pilot de Talavera de la Reina és encara més líder en la general.

El seu company d’equip l’italià Michael Rinaldi ha acabat segon, mentre que el turc Toprak Razgatlioglu (Yamaha) –segon del mundial–, ha completat el podi. El nord-irlandès Jonathan Rea (Kawasaki) –el tercer del mundial–; ha comès un parell d’errades i ha sigut quart. Xavi Vierge (Honda) ha completat la millor cursa del cap de setmana i ha finalitzat en la sisena posició. el pilot de Castellbisbal ha fet una bona sortida i s’ha situat cinquè, però després ha estat lluitant entre la setena i la sisena plaça. El pilot de Sant Maria de Palautordera, Òscar Gutiérrez (Kawasaki) no ha finalitzat la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)