Fórmula 1

Leclerc fa la seva novena ‘pole’ de l’any en el GP de Singapur i Verstappen sortirà vuitè

Sainz estarà en la quarta posició de la graella de sortida i Alonso en la cinquena

Charles Leclerc (Ferrari) ha fet la seva novena posició preferent de l’any al ser el més ràpid en la complicada pista del circuit de Marina Bay del GP de Singapur. No ha plogut, però l’asfalt continuava moll de la pluja de feia unes hores i fins a la Q3 els pilots no han pogut posat els pneumàtics slicks, tot i que encara hi havia algunes zones humides i amb aigua. La qualificació ha sigut molt ajustada amb tres pilots en només 54 mil·lèsimes. El monegasc ha fet un temps d’1:49.412, Sergio Pérez (Red bull) ha acabat segon a 22 mil·lèsimes i Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat el tercer a 54.

Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat amb el quart temps a una dècima del seu company d’equip i Fernando Alonso (Alpine) ha fet el cinquè. Max Verstappen i el seu Red Bull han fallat i sortiran des de la vuitena posició després d’acabar a gairebé dos segons. En l’última volta, i quan podia millorar, el seu equip l’ha fet aturar en el pit lane abans de finalitzar la volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)