Més motor

El jove pilot de Supersport 300 Victor Steeman mor després del greu accident de dissabte

Tenia 22 anys i estava lluitant per guanyar el títol de la categoria

El jove pilot neerlandès Victor Steeman, de 22 anys, ha mort uns dies després del greu accident que va patir en la primera cursa de Supersport 300 que es va fer dissabte en el circuit de l’Algarve durant el GP de Portugal del mundial de Superbike. Va patir un traumatisme cranioencefàlic i va ser portat immediatament a l’hospital de Faro (Portugal). En el comunicat fet públic per la federació internacional i els organitzadors del mundia,l diuen que el pilot de Kawasaki, “tot i els esforços del personal mèdic del circuit i de l’hospital, lamentablement ha sucumbit a les ferides”.

El pare del pilot també ha fet una declaració: “El nostre Víctor no va poder guanyar aquesta darrera carrera. Tot i la pèrdua i el dolor insuportables, estem molt orgullosos de compartir que el nostre heroi va poder salvar 5 persones més mitjançant la donació dels seus òrgans. Ens agradaria agrair a tots per la manera com han conviscut amb nosaltres durant els últims dies. Estranyarem enormement Victor”.

Steeman estava fent un excel·lent campionat a supersport 300 i va arribar a Portugal amb una possibilitat matemàtica de guanyar el mundial. Acumulava quatre victòries, cinc podis i tres poles aquesta temporada. El jove pilot neerlandès també va aconseguir el rècord de posicions preferents de la categoria World Supersport 300 quan va fer la pole en el Circuit de Barcelona-Catalunya fa unes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)