MotoGP

Marc Márquez sortirà segon i Aleix Espargaró quart en el GP d’Austràlia

Jorge Martí fa la posició preferent després de superar per 13 mil·lèsimes el cerverí

Marc Márquez (Honda) ha fet una gran qualificació en el circuit de Phillip Island i s’ha quedat a només 13 mil·lèsimes de la posició preferent de MotoGP, que ha ocupat el madrileny Jorge Martín (Ducati) amb nou rècord del circuit (1:27.767). El cerverí ha sabut seguir les rodes adequades i sortirà segon en el GP d’Austràlia. Els tres pilots que lluiten pel mundial han acabat molt junts, amb només 20 mil·lèsimes de marge, en la tercera, quarta i cinquena plaça. Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat quart a 4 mil·lèsimes de Francesco Bargania (Ducati), que ha estat el tercer, mentre que Fabio Quartararo (Yamaha), el líder del mundial, ha acabar cinquè a 16 mil·lèsimes del granollerí.

La resta de catalans han quedat agrupats, amb Àlex Rins (Suzuki) desè, Àlex Márquez (Honda) onzè, Maverick Viñales (Aprilia) dotzè i Pol Espargaró (Honda) tretzè.

El murcià Fermín Aldeguer (Boscoscuro) ha aconseguit la seva segona pole de l’any en Moto2 i ha batut el rècord del circuit (1:32.233), superant al líder del mundial, el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) per 73 mil·lèsimes. El tortosí Jeremy Alcoba ha fet el seu millor resultat en una qualificació i sortirà des de la novena plaça. El gironí Albert Arenas (Kalex) ha patit una caiguda espectacular en la Q1 i ocuparà la 19a plaça en la graella.

El japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) també ha fet el rècord del circuit en Moto3 (1:35.854) i ocuparà la posició preferent. Ha superat per gairebé dues dècimes el castellonenc Sergio Garcia Dols (Gas Gas). El mallorquí Izan Guevara (Gas Gas), el líder del mundial i que pot guanyar el títol en aquest gran premi, sortirà setè. El català Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat en la 24a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)