MotoGP

Bagnaia diu que intenta no sentir la pressió davant la possibilitat de guanyar el títol de MotoGP

L’Italià té la primera possibilitat matemàtica en aquest GP de Malàisia

Francesco Bagnaia ha explicat en la roda de premsa anteriors al GP de Malàisia que intenta no sentir la pressió davant la possibilitat de guanyar el títol mundial de MotoGP en aquest gran premi. “Estic calmat, se que el nostre potencial és alt i crec que podem fer un bon paper. Tenim una gran possibilitat. Una cosa important serà la meteorologia, hi han possibilitats de pluja” ha comentat l’italià de Ducati. En el circuit de Sepang Francesco Bagnaia té la primera oportunitat matemàtica de guanyar el títol. Hi han diverses possibilitats i la millor és guanyar i que Fabio Quartararo no pugi al podi, independentment del que faci Aleix Espargaró. “Podria ser per primer cop campió de MotoGP i la pressió està allà i la començo a sentir, però ara estic content. Estic fent el mateix que faig normalment. Si vull rendir he d’estar centrat i estar preparat per qualsevol situació. Si penso en la pressió sentiré la pressió.” ha explicat Bagnaia.

L’actual campió i principal rival, Fabio Quartararo ha comentat: “Ara estic en una posicicó en que no he de pensar en res, he d’’anar al limit i afrontar-ho amb una mentalitat diferent.” El francès de Yamaha ha comentat: “Tinc la sensació que no tinc res a perdre”, i ha afegit: “Queda molt per acabar la temporada. Si ell ha fet una remuntada nosaltres també ho podem fer”.

El tercer aspirant al títol, el granollerí Aleix Espargaró disputarà la seva cursa 300 en el mundial comptant totes les categories i serà el sisè pilot que més n’ha disputat. També té possibilitats matemàtiques de ser campió, però necessita treure molts punts als seus rivals. El català d’Aprilia ho té clar: “L’objectiu es aturar Pecco. Intentaré donar-ho tot, tinc la sensació que hi ha més a guanyar que a perdre i vull portar el mundial fins a València”. Després de no fer-ho del tot bé en els darrers grans premis Aleix Espargaró ha comentat: “Crec que en aquest circuit la moto anirà be i crec que podem ser competitius”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)