MotoGP

Binder és el més ràpid amb la pista seca el primer dia d’entrenaments del GP de Malàisia

Àlex Rins i Marc Márquez han fet el segon i tercer millor registre en el circuit de Sepang

Brad Binder i la seva KTM han acabat el primer dia d’entrenaments del GP de Malàisia amb el millor registre. El sud-africà ha fet el seu temps (1:59.479) en la sessió del matí amb el circuit sec. A la tarda el terra estava mullat, no s’ha assecat fins els darrers minuts i ningú ha millorat els temps del matí. El millor de la tarda ha estat Cal Crutchlow (Yamaha) amb 2:05.710.

Àlex Rins (Suzuki), guanyador del darrera gran premi, ha sigut el segon del dia a 97 mil·lèsimes de Brad Binder, mentre que el tercer ha acabat Marc Márquez (Honda) a una dècimes i mitja. Els tres aspirants al títol mundial han tingut diversa fortuna. Fabio Quartararo (Yamaha) ha fet el setè temps a un segon, Francesco Bagnaia (Ducati) l’onzè a un segon i dues dècimes i Aleix Espargaró, que ha caigut, no ha passat de la vintena plaça a més de dos segons.

Una intensa pluja ha aturat la segona sessió d’entrenaments de Moto2 durant més d’una hora i això ha fet que els temps de la primera sessió del matí fossin els més ràpids. El mallorquí Augusto Fernández (Kalex) ha acabat amb el millor registre amb 2:06.816 superant per vuit dècimes el murcià Pedro Acosta (Kalex), mentre que el seu rival pel mundial el japonès Ai Ogura (Kalex) a sigut cinquè a més d’un segon. Albert Arenas (Kalex) ha acabat el dia amb el setè temps i Jeremy Alcoba (Kalex) amb el tretzè.

Dennis Foggia (Honda) ha estat el més ràpid en les dues sessions d’entrenaments de Moto3 i en la de la tarda no ha pogut millorar els 2:12.226 del matí. L’italià ha superat per 70 mil·lèsimes el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarma). El mallorquí Izan Guevara (Gas Gas) ha estrenat el seu títol mundial fent el vuitè temps i acabant a vuit dècimes del millor temps. Xavier Artigas (CFMoto) ha fet el quinzè millor registres amb 2:13.442, i ha sigut un dels pilots que ha millorat en la sessió de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)