Fórmula 1

Alonso recupera el setè lloc del GP dels Estats Units i suma els sis punts

Va ser penalitzat amb 30 segons i ara l’hi han tret la sanció

Fernando Alonso (Alpine) ha recuperat el setè lloc del GP del Estats Units i ha recuperat els sis punts que li corresponien. El pilot asturià va ser sancionat després de la cursa amb 30 segons, va baixar fins la quinzena plaça i es va quedar sense punts.

En la volta 22 de la cursa de diumenge el canadenc Lance Stroll va tocar amb el seu monoplaça el de l’asturià, que es va posar sobre les dues rodes del darrera i va xocar contra una de les barreres de seguretat. Fernando Alonso va entrar a boxes, va canviar pneumàtics, va fer ajustaments, va tornar a pista i va acabar setè, després d’una espectacular remuntada. Després d’una reclamació de l’equip Haas, va ser sancionat per 30 segons perquè va perdre durant la cursa un retrovisor del monoplaça.

L’equip Alpine va presentar una reclamació per considerar que la protesta de Haas estava fora de plaç i després d’un parell d’audiències amb els comissaris de la federació internacional han decidit anul·lar la sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)