Fórmula 1

Primera posició preferent de la història de Kevin Magnussen i Haas

La pluja intermitent ha afavorit al pilot danès que sortirà per davant de Verstappen

Kevin Magnussen i Haas han aconseguit la primera posició preferent de la seva vida en una qualificació del GP del Brasil marcada per la pluja intermitent. El danès ha sortit primer en la Q3 amb pneumàtics tous i ha completat la volta amb 1:11.674. En aquestes primeres voltes encara no plovia, tot i que l’asfalt estava una mica moll. Darrera seu Max Verstappen (Red Bull) s’ha quedat a dues dècimes per una petita errada i poc després, George Russell (Mercedes) ha sortit de la pista i s’ha mostrat la bandera vermella. Quan els monoplaces han pogut tornar a la pista ja plovia força i ningú ha millorat els temps.

Carlos Sainz ha acabat cinquè, però en la cursa de diumenge perdrà cinc posicions en la sortida ja que ha canviat algunes peces del seu motor. Fernando Alonso ha acabat setè. La qualificació s’ha disputat avui divendres perquè demà hi ha cursa a l’esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)