Fórmula 1

Verstappen comença manant en els entrenaments del GP d’Abu Dhabi

Els aspirants al subcampionat, Leclerc i Pérez, acaben tercer i cinquè

Max Verstappen (Red Bull) ha finalitzat el primer dia d’entrenaments lliures del GP d’Abu Dhabi amb el millor temps d’1:25.146, superant per més de tres dècimes el guanyador del darrer gran premi, George Russell (Mercedes). Els protagonistes de la lluita pel subcampionat mundial en aquesta darrera cursa de la temporada, Charles Leclerc (Ferrari) i Sergio Pérez (Red Bull), han ocupat la tercera i la cinquena posició respectivament amb dues dècimes i mitja de diferència entre ells. Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat sisè i Fernando Alonso (Alpine), vuitè.

En la sessió d’entrenaments del matí hi han hagut fins a vuit pilots no habituals en els monoplaces i l’han disputat joves promeses i pilots reserves. Max Verstappen, Carlos Sainz i Fernando Alonso han cedit els seus monoplaces i no han estat en la sessió. El més ràpid del matí ha sigut Lewis Hamilton (Mercedes) amb 1:26.633, un temps més d’un segon més lent dels registres que s’han fet a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)