Ral·lis

El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada quedarà fora del mundial el 2023

El RACC continua treballant amb el promotor perquè la cursa catalana torni al calendari en l’edició del 2024

La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) ha fet públic el calendari del pròxim mundial de ral·lis amb l’absència, com ja es preveia, del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. Des del RACC s’informa que s’està treballant amb el promotor perquè la cursa catalana torni al calendari en l’edició del 2024 i que en tot cas el 2023 serà puntuable per altres campionats.

Les grans novetats en el segon mundial de l’era híbrida del WRC, format per tretze curses, és la tornada del campionat a Amèrica, després del parèntesi de la covid, amb la prova de Mèxic (16-19 de març) i de Xile (28 de setembre-1 d’octubre). Per primera vegada es disputarà un ral·li centreeuropeu, que abastarà tres països: Àustria, Alemanya i la República Txeca (26-29 d’octubre). Com és habitual, el campionat s’estrenarà a Montecarlo (19-22 de gener) i es mantenen en el calendari Suècia, Croàcia, Portugal, Sardenya, el Safari, Estònia, Finlàndia, l’Acròpolis i el Japó, que tancarà la competició, del 28 de setembre a l’1 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)