Trial

Més esport

Resum de l’any de Més esport

HOQUEI HERBA

Terrassa viu el mundial

Terrassa va ser la seu del mundial femení que van guanyar els Països Baixos superant l’Argentina per 3-1. Espanya, amb set catalanes, va acabar en la setena posició després de perdre els quarts contra Austràlia (2-0).

BÀSQUET

La copa, un botí celebrat però escarransit del Barça

La copa, guanyada contra el Real Madrid a Granada amb molt de mèrit, va ser al cap i a la fi un botí massa escarransit per a les pretensions del Barça de Saras Jasikevicius, que en la lliga ACB va rebre contra els blancs en una final desigual (3-1) en què Tavares va ser l’amo i senyor. El tram final de cursa va ser decebedor. La Penya, per la seva banda, va arribar a les semifinals de l’ACB contra els blaugrana i va competir de valent, una gran fita.

TRIAL

L’imparable Toni Bou: 16+16

El temps passa i Toni Bou no falla. En el 2022 ha eixamplat la seva llegenda en el món del trial guanyant de nou el mundial a l’aire lliure i el mundial indoor. El pierenc acumula 32 corones mundials (16+16) i continua amb empenta, per seguir avorrint els rivals, al peu del canó als seus 36 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)