Dakar

Victòria i lideratge per Mason Klein en motos en la segona etapa del Dakar

L’anterior primer classificat, Brabec, ha perdut més de cinc minuts

Mason Klein (KTM) ha guanyat la segona etapa del Dakar i és el nou líder de motos. El nord-americà s’ha imposat amb 5h21:04 en l’etapa entre Sea Camp i Alula de 430 km d’especial i malgrat que ha estat penalitzat amb 2 minuts, ha superat per 1:09 al segon, l’alemany Sebastian Bühler (Hero), que ha ocupat la segona plaça. El tercer lloc ha estat pel també nord-americà Skyler Howes (Husqvarna) a 1:13.

El fins ara líder de la general, el nord-americà Ricky Brabec (Honda), ha cedit més de cinc minuts (5:35) i ha arribat en el tretzè lloc. Mason Klein és ara el líder de la general amb 1:41 d’avantatge sobre l’australià Toby Price (KTM); que ha estat cinquè de la segona etapa a 2:16, mentre que la tercera posició de la general és pel castellonenc Joan Barrera (Honda), que avui ha estat sisè (2:32), a 2:03. Ricky Brabec ha baixat a la sisena posició a 4:21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)