Ral·lis

Mor en un accident amb una moto de neu el pilot de ral·lis Ken Block

El pilot de ral·lis Ken Block, conegut mundialment per les seves gimcanes, ha mort als Estats Units després d’un accident amb una moto neu, tal i com ha confirmat l’oficina del Sheriff de Wasatch County, a Utah, lloc del desafortunat accident. Segons el propi comunicat, Block, de 55 anys d’edat, estava en un pendent pronunciat pendent quan el vehicle ha bolcat i li ha caigut al damunt provocant-li la mort. Els serveis d’emergència han certificat la seva mort a causa de les lesions de l’accident.

El compte d’Instagram The Hoonigans ha estat el primer en anunciar la noticia, parlant de Block, que estava casat i tenia tres fills, i el defineix com “un visionari, un pioner, una icona”. Block havia competit amb monopatins, snowboard i també amb motocicletes, però el seu amor pels ral·lis el va fer famós a tot el món amb els seus vídeos acrobàtics de la saga Gymkhana, a partir de l’any 2008. Recentemente Block havia finalitzat la seva llarga col·laboració amb Ford per firmar amb Audi, amb qui havia creat un espectacular Audi S1 Hoonitron, una bestia elèctrica de tracció total amb la que va agafar la última Gymkhana o Electrikhana a Las Vegas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)