Dakar

El mal temps suspèn l’etapa en el km 377, Chicherit anava primer en cotxes

Les motos que ja havien arribat a la meta mantenen els seus registres i posicions

Les males condicions meteorològiques ha obligat a l’organització del Dakar a suspendre la tercera etapa en el punt de pas del km 377 perquè no es podia garantir la seguretat dels participants ni dels helicòpters de suport de la cursa.

Les classificacions s’establiran a partir dels temps aconseguits en aquest punt. En la categoria de motos ja hi havia molts pilots que havien arribat a meta, i a aquests s’els hi mantindran els registres i les posicions.

En aquest quilòmetre 377 de la tercera etapa entre Alula i Ha’il de 447 km, el millor temps l’ha marcat el francès Guerlain Chicherit (Prodive) que ha superat per 3:26 el sud-africà Henk Lategan (Toyota). El tercer temps ha estat per l’argentí Orlando Terranova i el copilot d’Òdena Àlex Haro (BRX).

En la general el qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota) -dotzè en aquesta etapa a més de 20 minuts–, és el nou líder, ja que Carlos Sainz i el copilot de Ripollet Lucas Cruz han tingut problemes en el km 213, han estat més de mitja hora aturats i han arribat a aquest punt amb a gairebé una hora del primer i més de mitja respecta Nasser Al-Attiyah.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)