Dakar

Loeb guanya l’etapa en cotxes i Sainz i Cruz tenen un accident

El francès Sébastien Loeb (Bahrain) ha guanyat avui la novena etapa del Dakar en la modalitat de cotxes disputada entre Riad i Haradh, amb una especial de 358 quilòmetres. És el seu tercer triomf en la present edició i el situa tercer en la general aprofitant els problemes mecànics del sud-africà Henk Lategan (Toyota), que baixa al quart lloc. El madrileny Carlos Sainz i el seu copilot, el català Lucas Cruz (Audi), han bolcat en el quilòmetre 5 i les darreres informacions indiquen que es troben bé. Sainz ha tingut d’entrada forts dolors al tòrax, però quan era evacuat en helicòpter cap a l’hospital de Riad ha demanat tornar per intentar reprendre la cursa i estava amb Cruz esperant que arribessin les assistències per mirar de prosseguir. El qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota) ha perdut 11:08 respecte de Loeb peró segueix dominant la cursa amb ma de ferro i manté el lideratge amb 1h21:57 respecte del brasiler Lucas Moraes (Overdrive). El copilot igualadí Armand Monleon i el polonès Jakub Przygonski (Mini) han estat sisens i son setzens en la general, en la qual un altre copilot català, Dani Oliveras, és desè al costat del pilot argentí Juan Cruz Yacopini (Toyota).Carles Checa i Marc Solà (Astara) han estat dissetens i son dinovens en la general. Laia Sanz (Astara), per la seva banda, ha acabat divuitena i és 33a en la general. Isidre Esteve i Txema Villalobos (Toyota) han entrat en la dinovena posició i son vintens també en la general.

Triomf català en SSV

El copilot de Canyamars Oriol Mena ha guanyat l’etapa al costat del pilot polonès Erik Goczal (Can-Am), per davant d’un altre copilot català, Oriol Vidal, de Llambilles, que competeix al costat del lituà Rokas Baciuska (Can-Am) i que lideren la general amb 5:02 de marge sobre Mena-Goczal. El pilot de Manresa Gerard Farrés (Can-Am) ha estat sisè i és tercer en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)