Dakar

Ross Branch torna a guanyar i Kevin Benavides es posa líder en motos

Els quatre primers de l’etapa han arribat en un minut

El pilot de Botswana Ross Branch (Hero) ha guanyat la seva segona etapa en aquesta edició del Dakar al ser el més ràpid (1h44:00) en la curta especial de només 144 km entre Haradh i Shaybah. En la general hi han hagut canvis i l’argentí Kevin Benavides (KTM) és el nou líder.

La lluita per la victòria d’etapa ha estat molt disputada i els quatre primers ha arribat en un minut de marge. Ross Branch, que ja va guanyar la vuitena etapa, s’ha imposar amb 21 segons d’avantatge sobre el francès Adrien Van Beveren (Honda), mentre que tercer ha estat el sud-africà Michael Docherty (Husqvarna) a mig minut. L’argentí Kevin Benavides ha arribat quart a un minut, però ha deixat força enrere als dos pilots que el precedien en la classificació general, el nord-americà Skyler Howes (Husqvarna) i l’australià Toby Price (KTM). L’argentí ha pujat a la primera plaça de la general i té un avantatge d’1:29 sobre Howes i de 2:10 efront Pryce.

El maresmenc Joan Pedrero (Rieju) ha arribat el 28è a 13:52 i manté el 21è lloc en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)