Dakar

Cornejo guanya la segona part de l’etapa marató i Price es posa líder gràcies a les bonificacions

L’australià supera per 28 segons Howes en la general

El xilè Nacho Cornejo (Honda) ha guanyat la segona part de l’etapa marató en el temut desert d’Empty Quarter i ha aconseguit el primer triomf d’etapa en aquesta edició del Dakar i el sisè de la seva carrera. Cornejo s’ha imposat en els 185 km d’especial fins a Shaybah amb 49 segons de diferència sobre l’australià Daniel Sanders (Gas Gas). La tercera posició ha estat pel també australià Toby Price (KTM) que ha arribat a 1:58, mentre que el fins ara líder el nord-americà Skyler Howes (Husqvarna) ha acabat sisè i ha cedit 2:54.

Toby Price s’ha situat primer en la general gràcies al marge que ha aconseguit respecte a Skyler Howes i a l’1:18 de bonificació que ha aconseguit per ser un dels que ha obert pista. L’australià ocupa el primer lloc de la general amb 28 segons d’avantatge sobre el nord-americà, mentre que el tercer és l’argentí Kevin Benavides (KTM) a 2:40.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)