Dakar

Kevin Benavides guanya l’etapa i se situa a 12 segons de Toby Price en la general

En la darrera etapa de demà hi haurà una gran lluita pel triomf final en motos

Kevin Benavides (KTM) ha guanyat la tretzena etapa després que l’hi hagin tornat el temps de 23:11 que havia perdut quan s’ha aturat a ajudar l’austríac Matthias Walkner (KTM) que ha tingut un accident en el quilòmetre 55, i ha estat evacuat a un hospital. L’argentí ha acabat primer amb 27 segons de marge sobre el sud-africà Michael Docherty (Husqvarna), de la categoria de Ral·li2, que fins llavors ocupava el primer lloc. El germà petit de Kevin, Luciano (Husqvarna) ha fet el millor temps en aquesta curta etapa de 154 km d’especial entre Shaybah i Al-Hofuf, però ha estat sancionat amb un minut per excés de velocitat i ha perdut un lloc.

La lluita per la victòria en la general de motos en l’última etapa que es disputa demà pot ser espectacular ja que l’australià Toby Price (KTM) manté la primera posició, però Kevin Benavides s’ha situat a només 12 segons. El nord-americà Skyler Howes (Husqvarna) està a 1:31.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)