Dakar

Loeb no es cansa de guanyar, i és el primer en sumar sis victòries seguides en el Dakar

Al-Attiyah és segon i a falta d’una etapa te al seu abast la seva cinquena victòria en la general

Sébastien Loen (Bahrain) continua amb la seva ratxa de victòries i s’ha convertit en el primer pilot en guanyar sis etapes consecutives en el Dakar. El francès ha superat el finlandès Ari Vatanen, que es va quedar en cinc victòries consecutives en l’edició del 1989. Sébastien Loeb ja en porta set en aquesta edició, una xifra que ningú havia aconseguit des que ho va fer Carlos Sainz l’any 2011. Sébastien Loeb s’ha imposat en la curta penúltima etapa de 154 km entre Shaybah i Al-Hofuf, en la que pràcticament només han superat dunes. El francès s’ha imposat per 5:28 a Nasser Al-Attiyah que ha ocupat la segona posició i que a una etapa del final té al seu abast la seva cinquena victòria en el Dakar, ja que manté 1h21:42 de marge sobre el francès en la general.

El polonès Jakub Przygonsky i el copilot igualadí Armand Monleon (MINI) han acabat a 11:31 del primer en la cinquena plaça, mentre que l’argentí Juan Yacopini i el copilot de Vilablareix Dani Oliveras (Toyota) han ocupat el vuitè lloc a 13:17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)