Ral·lis

Pernía i Sánchez guanyen el X Ral·li de Lloret

Motor. El pilot cantàbric de Hyundai i la copilot de Lleó superen Vidales-Hereu (Škoda Fabia) en una lluita aferrissada fins al darrer tram, i Orriols-Moreno (Škoda Fabia) completen el podi

El pilot cantàbric Surhayen Pernía i la copilot de Lleó Alba Sánchez (Hyundai i20n) van ser dissabte els vencedors de la desena edició del Ral·li de Lloret, organitzat per V-Line Org. i disputat sobre dotze trams cronometrats, amb un temps total d’1h33:19. En la prova hi van participar més de cent equips en les modalitats de velocitat, regularitat Sport, regularitat i Legend. Els catalans Xavier Vidales i Jordi Hereu (Škoda Fabia) van ser segons, a només 14.4 segons, i els també catalans Albert Orriols i Xavier Moreno (Škoda Fabia), tercers, a 1:48.4.

L’emoció, per tant, es va mantenir fins al darrer tram de la segona jornada de dissabte (TCV12 Osor), en què Pernía-Sánchez es van imposar amb 8 segons de marge sobre Vidales-Hereu, líders en la primera jornada de divendres amb només 0.3 segons respecte a Pernía-Sánchez, i van rubricar la victòria final. Pernía-Sánchez i Vidales-Hereu, de fet, van dominar tots els trams de la primera jornada i van reiterar la seva superioritat en la segona. Els campions van dominar els dos trams matinals de la segona jornada i van adquirir un marge de 14 segons sobre Vidales-Hereu que van ser decisius. Orriols-Moreno s’afermaven en el tercer lloc. Quan semblava tot relativament decidit, Vidales-Hereu van completar el tram Sant Hilari-Collsaplana esgarrapant deu segons als líders i van afrontar l’últim tram a 5.8 segons i amb possibilitats de remuntada que no es va consumar. En regularitat Sport, Xavier Domingo-Antoni Moragas (BMW M3 E30) van pujar al lloc més alt del podi i Josep Maria Bardolet-Anna Vives (Seat 1400 B) van vèncer en regularitat.